ЗА ХОТЕЛОТ
 
СМЕСТУВАЊЕ
 
РЕСТОРАН
 
САЛА ЗА КОНФЕРЕНЦИИ
 
СПОРТ И РЕКРЕАЦИЈА
 
 
     
РЕЗЕРВАЦИЈА ЦЕНИ КОНТАКТ  
       
ЦЕНИ  
   
Име:
Адреса:
Град:
Зип код:
Држава:
Телефон:
Факс:
Е-mail:
 
Пристигнување:
Заминување:
 
Изберете го методот на плаќање:

Во готово

Со кредитна картичка
 
Соба:

Еднокреветна

Двокреветна

Апартман
 
 - Агенциската провизија е од 5-7% и гратис на 25 особи еден.
 - Цените се по лице со вклучена туристичка такса и ДДВ
 - За организирани домашни и странски групи цените се договорни во зависност од    периодот и остварените ноќевања
 - Деца до 7 години. Користат бесплатен престој без лежај а деца од 7-12 години    доколку користат само храна плаќаат 50%, а доколку користат и помошно легло    плаќаат 70% од важечката цена
 - Деца од 7-12 години кои користат редовно легло со еден родител кој користи    еднокреветна соба плаќаат 70% од цената на еднокреветната соба.
 - Дополнителен оброк 8 ЕУР
 
  © Copyright 2009 Makpetrol A.D. All rights reserved.