ЗА ХОТЕЛОТ
 
СМЕСТУВАЊЕ
 
РЕСТОРАН
 
САЛА ЗА КОНФЕРЕНЦИИ
 
СПОРТ И РЕКРЕАЦИЈА
 
ЛОКАЦИЈА
 
 
     
РЕЗЕРВАЦИЈА ЦЕНИ СПЕЦИЈАЛНИ ПОНУДИ КОНТАКТ
       
ЦЕНИ  
 
 
Вид на услуга Соба   01.12.2009-
28.02.2010
  01.03.2010-
10.05.2010
  11.05.2010-
30.11.2010
Ноќевање со појадок 1/1 45 € 37 € 27 €
1/2 30 € 24 € 17 €
Полупансион 1/1 49 € 40 € 29 €
1/2 37 € 26 € 22 €
Апартман
Ноќевање со појадок
1/2 130 € 100 € 88 €
Апартман
полупансион
1/2 140 € 120 € 98 €
 
 - Агенциската провизија е од 5-10%.
 - Цените се по лице со вклучена туристичка такса и ДДВ
 - За организирани домашни и странски групи цените се договорни во зависност од    периодот и остварените ноќевања
 - На туристички агенции се одобрува провизија и гратис во зависност од групата.
 - Деца до 7 години користат бесплатен престој без лежај а деца од 7-12 години    доколку користат само храна плаќаат 50%, а доколку користат и помошно легло    плаќаат 70% од важечката цена
 - Деца од 7-12 години кои користат редовно легло со еден родител кој користи    еднокреветна соба плаќаат 70% од цената на еднокреветната соба.
 - Услугата полупансион се изнајмува минимум за 2 дена.
 
 
Хотелот Макпетрол - Маврово го задржува правото на промена на цените без предходна најава.
  © Copyright 2009 Makpetrol A.D. All rights reserved.