РЕЗЕРВАЦИЈА   СПЕЦИЈАЛНИ ПОНУДИ   ЦЕНИ   КОНТАКТ  
 
 
ЗА ХОТЕЛОТ
СМЕСТУВАЊЕ
РЕСТОРАН
КОНФЕРЕНЦИИ
СПОРТ И РЕКРЕАЦИЈА
НАГРАДИ
ЛОКАЦИЈА
ЗА СТРУГА
 
 
 
ПРАШАЛНИК
 
ЦЕНОВНИК
 

Како дознавте за хотелот „Макпетрол - Струга“?

Што беше мотивот на Вашата посета?

Дали ова беше Ваша прва посета на хотелот?

Дали престојувавте:

Како го оценувате нашиот стандартд и услуга?

Хотел

Општ впечаток Одлично Добро Средно Лошо

Рецепција

Одлично Добро Средно Лошо
Ефикасност
Гостопримливост

Хотелска соба

Одлично Добро Средно Лошо
Чистота
Удобност

Телефонски врски

  Одлично Добро Средно Лошо

Дали добро функционираше се во Вашата соба?

  Да Не

Ресторан и барови?

  Одлично Добро Средно Лошо
Услуга
Квалитет на храната
Разновиден избор
Услуга во соба
Бар во фоајето

Други услуги

  Одлично Добро Средно Лошо
Спортски услуги
Просторија за скии
Екскурзии

Како би го оцениле престојот во хотелот „Макпетрол - Струга“?

  Одлично Добро Средно Лошо

Дали го добивте тоа што го очекувавте?

  Да Не Можеби

Дали би го препорачале хотелот „Макпетрол - Струга“ на своите роднини и пријатели?

  Да Не Можеби
 

Дата на пристигнување:

Дате на заминување:

Националност:

Ваша возраст:

Вашиот пол:

Статус, професија:

   
  © Copyright 2008 Makpetrol A.D. All rights reserved.