ABOUT THE HOTEL
 
ACCOMODATION
 
RESTAURANT
 
CONFERENCES
 
SPORT AND RECREATION
 
LOCATION
 
 
RESERVATION PRICES ГАЛЕРИЈА CONTACT
       
PRICES  
   
Your Name:
Address:
City:
Zip:
Country:
Phone:
Fax:
Е-mail
 
Arrival Date:
Departure Date:
 
Please choose the way of confirmation:

Cash currency

Credit card
 
Room:

Single Room

Double Room

Suite
 
 - Агенциската провизија е од 5-7% и гратис на 25 особи еден.
 - Цените се по лице со вклучена туристичка такса и ДДВ
 - За организирани домашни и странски групи цените се договорни во зависност од    периодот и остварените ноќевања
 - Деца до 7 години. Користат бесплатен престој без лежај а деца од 7-12 години    доколку користат само храна плаќаат 50%, а доколку користат и помошно легло    плаќаат 70% од важечката цена
 - Деца од 7-12 години кои користат редовно легло со еден родител кој користи    еднокреветна соба плаќаат 70% од цената на еднокреветната соба.
 - Дополнителен оброк 8 ЕУР
 
  © Copyright 2009 Makpetrol A.D. All rights reserved.