ЗА ХОТЕЛОТ
 
СМЕСТУВАЊЕ
 
РЕСТОРАН
 
САЛА ЗА КОНФЕРЕНЦИИ
 
СПОРТ И РЕКРЕАЦИЈА
 
ЛОКАЦИЈА
 
 
 
     
  ЦЕНИ СПЕЦИЈАЛНИ ПОНУДИ КОНТАКТ
       
СПОРТ И РЕКРЕАЦИЈА  
 
 
Извонредно подготвените скијачки терени, трите жичарници, дванаесетте ски лифтови и сноу борд патеките гарантираат незаборавен одмор и рекреација за љубителите на зимските спортови. Ноќното скијање и прекрасната панорама се уште едно пријатно изненадување за гостите кои го посетуваат овој познат туристички центар.

Вистинска можност за летен одмор и шанса за уживање во жуборењето на реката и планинскиот воздух.

За љубителите на рекреацијата постојат можности за излети, долги прошетки и планинарење, маунт бајк, лов и риболов, посета на бачилата на Бистра, манастирот Св. Јован Бигорски и селата од Галичник, каде што старата Македонска култура и обичаи се се уште зачувани. За спортистите постојат можности за организирање подготовки во спортска сала, како и на отворени спортски терени.

 
  © Copyright 2009 Makpetrol A.D. All rights reserved.