ABOUT THE HOTEL
 
ACCOMODATION
 
RESTAURANT
 
CONFERENCES
 
SPORT AND RECREATION
 
LOCATION
 
 
 
     
  PRICES SPECIAL OFFERS CONTACT
       
LOCATION  
 
 
Хотелот „Макпетрол” - Маврово е сместен во пазувите на планината Бистра, покрај Мавровското Езеро на 1300 метри надморска височина во националниот парк „Маврово”, со извонредни услови за зимски и летен одмор и рекреација.

Хотелот е ISO 22000:2005 и HACCP сертифициран.

 
  © Copyright 2009 Makpetrol A.D. All rights reserved.