ЗА ХОТЕЛОТ
 
СМЕСТУВАЊЕ
 
РЕСТОРАН
 
САЛА ЗА КОНФЕРЕНЦИИ
 
СПОРТ И РЕКРЕАЦИЈА
 
ЛОКАЦИЈА
 
 
 
     
  ЦЕНИ СПЕЦИЈАЛНИ ПОНУДИ КОНТАКТ
       
ЦЕНИ  
 
Вид на услуга Соба Редовни цени
Ноќевање со појадок 1/2 26 евра
Полу пансион 1/2 32 евра
Ноќевање со појадок апартман 35 евра
Полупансион апартман 41 евра
 
 
- Цените се по лице на ноќ со вклучен ДДВ и Такса за привремен престој;
- Доплата за користење на еднокреветна соба +30% на горенаведените цени;
- Попуст за користење на трето легло во соба -30% на горенаведените цени;
- Доплата за Полн пансион + 8 евра по лице за оброк;
- Дете до 6 години гратис (не користи посебно легло);
- Дете 7-12 год. со родители кое користи помошно легло плаќа 50% од горенаведените цени;
- Цените не важат за семинари, организирани групи, посебни манифестации, празници и сл.;
- Горенаведените цени важат за индивидуални гости кои престојуваат најмалку 2 последователни ноќевања.
- При 1 ноќевање на овие цени се пресметува +20%;
- За престој од 6 и повеќе ноќевања се пресметува -10% попуст на дадените цени.
 
Плаќањето се врши во денарска противвредност по среден курс на НБРМ Хотелот го задржува правото на промена на цени без предходна најава – освен за резервации обезбедени со договор.
  © Copyright 2009 Makpetrol A.D. All rights reserved.